Odborná praxe ve výukovém centru zpracování zemědělských produktů (Potravinářský pavilon ČZU, Praha, Suchdol):
Zpracování masa
Zpracování mléka a výroba mléčných výrobků
Pekárna
Sladovna a pivovar
Senzorické hodnocení potravin
Požadavky k praxi naleznete u předmětu ve Výuce!
Poslední úprava: Rambousková Jolana, doc. MUDr., CSc. (20.09.2023)
Podmínky zakončení předmětu
Je požadována aktivní účast po celou dobu trvání studijní praxe. Pro získání zápočtu musíte splnit povinnou docházku, a to s účastí minimálně 80 %. Každá nepřítomnost musí být doložena potvrzením lékaře. Za úspěšné absolvování praxe Vám bude udělen zápočet. V případě, že budete mít absenci větší než 80 % nebo nedoložíte potvrzení od lékaře, praxe Vám nebude uznána a budete si ji muset nahradit v plné výši v náhradním určeném termínu.
Poslední úprava: Rambousková Jolana, doc. MUDr., CSc. (20.09.2023)
Literatura
Kadlec, P., Melzoch, K., Voldřich, M. a kol. 2009. Technologie potravin. Co byste měli vědět o výrobě potravin?, KEY Publishing s.r.o., 536 s., ISBN 978-80-7418-051-4 Dostálová, J., Kadlec, P. 2014. Technologie potravin. Potravinářské zbožíznalství, KEY Publishing s.r.o., 426 s., ISBN 978-80-7418-208-2
Poslední úprava: Rambousková Jolana, doc. MUDr., CSc. (20.09.2023)