Mgr. Daniela Hrnčířová, Ph.D.
| | |  |
|  Kód |  Název |  Semestr | Rozsah, examinace | Katedra | Fakulta | Virtuál. mob. | Poč. míst | 4EU+ |
 |
CNT026P2 |
Dietologie I |
letní |
letní s.:14/42, Z [HS] |
12-HYG |
3.LF |
ne |
|
ne |
 |
CNT034P2 |
Dietologie II |
letní |
letní s.:28/42, Z [HS] |
12-HYG |
3.LF |
ne |
|
ne |
 |
CNT064P3 |
Dietologie II |
zimní |
zimní s.:28/42, Z [HS] |
12-HYG |
3.LF |
ne |
|
ne |
 |
CCOCB0077 |
Praktické využití bioimpedance pro posouzení nutričního stavu pacienta |
oba |
0/28, Z [HS] |
12-HYG |
3.LF |
ne |
|
ne |
 |
CNT051P3 |
Praxe VI (dietologická) |
zimní |
zimní s.:0/80, Z [HS] |
12-HYG |
3.LF |
ne |
|
ne |
 |
CNT060P3 |
Praxe VII (dietologická) |
letní |
letní s.:0/80, Z [HS] |
12-HYG |
3.LF |
ne |
|
ne |
 |
CNT006P1 |
Technologie přípravy pokrmů |
zimní |
zimní s.:0/40, Z [HS] letní s.:0/40, Z [HS] |
12-HYG |
3.LF |
ne |
|
ne |
 |
CVO052P2 |
Výživa a dietetika |
zimní |
zimní s.:2/0, Z+Zk [HT] |
12-HYG |
3.LF |
ne |
|
ne |
 |
CNT016P1 |
Základy dietologie |
letní |
letní s.:13/39, Z [HS] |
12-HYG |
3.LF |
ne |
|
ne |