| | |  | | |  |
| | | Kapacita | Předmět | Typ | Semestr | Datum | Hodina | Budova | Místnost | Garant termínu | Učitel | Odhlásit do | Zápis do | Přihlašování od |
detail |
|
|
6/8
 |
Potravinářské zbožíznalství a potravinářské technologie (B03232) |
zkouška |
zimní |
20.01.2025 - Pondělí |
09:00 |
U Nemocnice 4, Praha 2 |
ADIKS2 |
11-00530 |
prof. Ing. Jana Dostálová, CSc. |
18.01.2025 22:00 |
19.01.2025 22:00 |
29.11.2024 00:00 |
detail |
|
|
3/4
 |
Potravinářské zbožíznalství a potravinářské technologie (B03232) |
zkouška |
zimní |
05.02.2025 - Středa |
09:00 |
Na Bojišti 3, Praha 2 |
DEKS3 |
11-00530 |
prof. Ing. Jana Dostálová, CSc. |
03.02.2025 22:00 |
04.02.2025 22:00 |
12.12.2024 00:00 |
detail |
|
|
4/4
 |
Potravinářské zbožíznalství a potravinářské technologie (B03232) |
zkouška |
zimní |
12.02.2025 - Středa |
09:00 |
Na Bojišti 3, Praha 2 |
DEKS3 |
11-00530 |
prof. Ing. Jana Dostálová, CSc. |
10.02.2025 22:00 |
11.02.2025 22:00 |
12.12.2024 00:00 |
detail |
|
|
2/4
|
Potravinářské zbožíznalství a potravinářské technologie (B03232) |
zkouška |
zimní |
17.02.2025 - Pondělí |
09:00 |
Kateřinská 32, Praha 2 |
CHE1S1 |
11-00530 |
prof. Ing. Jana Dostálová, CSc. |
15.02.2025 22:00 |
16.02.2025 22:00 |
27.01.2025 12:00 |
detail |
|
|
2/4
 |
Potravinářské zbožíznalství a potravinářské technologie (B03232) |
zkouška |
zimní |
19.02.2025 - Středa |
09:00 |
Na Bojišti 3, Praha 2 |
DEKS3 |
11-00530 |
prof. Ing. Jana Dostálová, CSc. |
17.02.2025 22:00 |
18.02.2025 22:00 |
12.12.2024 00:00 |
|