PředmětyPředměty(verze: 945)
Předmět, akademický rok 2023/2024
   Přihlásit přes CAS
Technologie výživy II. - OSST467
Anglický název: Nutrition technology II
Zajišťuje: Studijní oddělení (41-STUD)
Fakulta: Pedagogická fakulta
Platnost: od 2013
Semestr: zimní
E-Kredity: 2
Způsob provedení zkoušky: zimní s.:
Rozsah, examinace: zimní s.:1/1, KZ [HT]
Počet míst: neurčen / neurčen (neurčen)
Minimální obsazenost: neomezen
4EU+: ne
Virtuální mobilita / počet míst pro virtuální mobilitu: ne
Stav předmětu: nevyučován
Jazyk výuky: čeština
Způsob výuky: prezenční
Způsob výuky: prezenční
Staré označení: VÝŽI
Kategorizace předmětu: Učitelství > Rodinná výchova
Výsledky anket   Termíny zkoušek   Rozvrh   Nástěnka   
Literatura
Poslední úprava: SVOBODAP/PEDF.CUNI.CZ (05.09.2014)

MARÁDOVÁ, E. Výživa a hygiena ve stravovacích službách. Praha: VŠH, 2001. ISBN 80-86578-01-1

STRATIL, P. abc zdravé výživy. Brno: 1988. 80-900029-8-6

POKORNÝ, J. Základy výživy a výživová politika. Praha, VŠCHT, 2002. ISBN 80-7080-468-8

 
Univerzita Karlova | Informační systém UK