Technologie výživy I. - OSST466
Anglický název: |
Nutrition technology I |
Zajišťuje: |
Studijní oddělení (41-STUD) |
Fakulta: |
Pedagogická fakulta |
Platnost: |
od 2013 |
Semestr: |
zimní |
E-Kredity: |
2 |
Způsob provedení zkoušky: |
zimní s.: |
Rozsah, examinace: |
zimní s.:1/1, KZ [HT] |
Počet míst: |
neurčen / neurčen (neurčen) |
Minimální obsazenost: |
neomezen |
4EU+: |
ne |
Virtuální mobilita / počet míst pro virtuální mobilitu: |
ne |
Stav předmětu: |
nevyučován |
Jazyk výuky: |
čeština |
Způsob výuky: |
prezenční |
Způsob výuky: |
prezenční |
Staré označení: |
VÝŽI |
|
|
|
Poslední úprava: SVOBODAP/PEDF.CUNI.CZ (05.09.2014)
MARÁDOVÁ, E. Výživa a hygiena ve stravovacích službách. Praha: VŠH, 2001. ISBN 80-86578-01-1
STRATIL, P. abc zdravé výživy. Brno: 1988. 80-900029-8-6
POKORNÝ, J. Základy výživy a výživová politika. Praha, VŠCHT, 2002. ISBN 80-7080-468-8
|