|
|
|
||
Poslední úprava: Mgr. Dana Hrnčířová, Ph.D. (03.11.2021)
|
|
||
Poslední úprava: Mgr. Dana Hrnčířová, Ph.D. (03.11.2021)
Cílem předmětu je osvojení a prohloubení získaných znalostí a dovedností. Student bude schopen:
|
|
||
Poslední úprava: Mgr. Dana Hrnčířová, Ph.D. (25.09.2023)
Povinný předmět je zakončen zápočtem. Zápočet bude udělen pro odevzdání: 1. logbooku (potvrzení o absolvování praxe) v požadovaném rozsahu 80 hodin (2 týdny). 2. souhrnu z praxe (písemná zpráva o průběhu praxe v délce jedné normostrany A4, MS Word; zaslat emailem garantovi předmětu nebo odevzdat vytištěný s logbookem). Výběr zdravotnického zařízení musí být před zahájením praxe schválen garantem předmětu. Logbook je k dispozici v aplikaci Výuka nebo u garanta předmětu. |
|
||
Poslední úprava: Mgr. Dana Hrnčířová, Ph.D. (03.11.2021)
1) Vyhláška č. 137/2004 Sb. o hygienických požadavcích na stravovací služby a o zásadách osobní a provozní hygieny při činnostech epidemiologicky závažných, ve znění pozdějších předpisů. |
|
||
Poslední úprava: Mgr. Dana Hrnčířová, Ph.D. (03.11.2021)
Odborná praxe na klinických odděleních zdravotnických zařízení. |
|
||
Poslední úprava: Mgr. Dana Hrnčířová, Ph.D. (03.11.2021)
Prerekvizity: Dietologie I, II, Praxe I, II, V, VI Student musí mít před nástupem na praxi platný Zdravotní průkaz v potravinářství - vystavuje praktický lékař. |
|
||
Poslední úprava: Mgr. Dana Hrnčířová, Ph.D. (25.09.2023)
Povinný předmět je zakončen zápočtem. Zápočet bude udělen pro odevzdání: 1. logbooku (potvrzení o absolvování praxe) v požadovaném rozsahu 80 hodin (2 týdny). 2. souhrnu z praxe (písemná zpráva o průběhu praxe v délce jedné normostrany A4, MS Word; zaslat emailem garantovi předmětu nebo odevzdat vytištěný s logbookem). Výběr zdravotnického zařízení musí být před zahájením praxe schválen garantem předmětu. Logbook je k dispozici v aplikaci Výuka nebo u garanta předmětu. |