PředmětyPředměty(verze: 945)
Předmět, akademický rok 2023/2024
   Přihlásit přes CAS
Škůdci v potravinách - CCOCB0070
Anglický název: Food Pests
Zajišťuje: Ústav hygieny 3. LF UK (12-HYG)
Fakulta: 3. lékařská fakulta
Platnost: od 2020
Semestr: zimní
Body: 2
E-Kredity: 2
Způsob provedení zkoušky: zimní s.:
Rozsah, examinace: zimní s.:0/15, Z [HS]
Počet míst: neurčen / neurčen (25)
Minimální obsazenost: 2
4EU+: ne
Virtuální mobilita / počet míst pro virtuální mobilitu: ne
Kompetence:  
Stav předmětu: vyučován
Jazyk výuky: čeština
Způsob výuky: prezenční
Způsob výuky: prezenční
Úroveň:  
Poznámka: předmět je možno zapsat mimo plán
Garant: RNDr. Sylva Rödlová, Ph.D.
doc. RNDr. Pavel Rödl, CSc.
Patří mezi: BNUT-PVK-2 (ZÁPIS)
Termíny zkoušek   Rozvrh   
Anotace
Poslední úprava: Bc. Kateřina Maternová (18.05.2020)
Předmět podává přehled potravinových škůdců (bezobratlých i obratlovců) z hlediska přenosu možných infekčních onemocnění, znehodnocení potravin i ekologie těchto organismů. Jsou definovány základní pojmy DDD, přehled prostředků a metod ochrany se zřetelem na potravinářské provozy. Dále jsou uvedeny legislativní normy a informační zdroje, uvádějící aktuálně platné seznamy povolených přípravků.
Podmínky zakončení předmětu
Poslední úprava: Bc. Kateřina Maternová (18.05.2020)

test

Podmínky zakončení předmětu
Poslední úprava: Bc. Kateřina Maternová (18.05.2020)

test

 
Univerzita Karlova | Informační systém UK