|  Kód |  Název |  Semestr | Rozsah, examinace | Katedra | Fakulta | Virtuál. mob. | Poč. míst | 4EU+ |
 |
GF386 |
Advanced extraction techniques in instrumental analysis |
zimní |
zimní s.:7/7, Z+Zk [HS] |
16-16140 |
FaF |
ne |
|
ne |
 |
GBN028 |
Advanced extraction techniques in instrumental analysis |
zimní |
zimní s.:7/7, Z+Zk [HT] |
16-16140 |
FaF |
ne |
|
ne |
 |
GDEBM01 |
Analysis of substances affecting the environment |
oba |
0/0, Zk [HT] |
16-16140 |
FaF |
ne |
|
ne |
 |
GDEFA04 |
Analysis of substances of natural origin |
oba |
0/0, Zk [HT] |
16-16140 |
FaF |
ne |
|
ne |
 |
GB328 |
Analytická chemie |
zimní |
zimní s.:14/70, Z [HS] |
16-16140 |
FaF |
ne |
|
ne |
 |
GF300 |
Analytická chemie |
zimní |
zimní s.:14/42, Z [HS] |
16-16140 |
FaF |
ne |
|
ne |
 |
GLR015 |
Analytická chemie a analýza přírodních látek a nutraceutik |
zimní |
zimní s.:14/32, Z+Zk [HS] |
16-16140 |
FaF |
ne |
|
ne |
 |
GDBM01 |
Analýza látek ovlivňujících životní prostředí |
oba |
0/0, Zk [HT] |
16-16140 |
FaF |
ne |
|
ne |
 |
GDFA04 |
Analýza látek přírodního původu |
oba |
0/0, Zk [HT] |
16-16140 |
FaF |
ne |
|
ne |
 |
GBN020 |
Analýza potravin |
letní |
letní s.:28/14, Z+Zk [HS] |
16-16140 |
FaF |
ne |
|
ne |
 |
GDEBM03 |
Electrophoretic methods in the analysis of biologically active compounds |
oba |
0/0, Zk [HT] |
16-16140 |
FaF |
ne |
|
ne |
 |
GDBM03 |
Elektroforetické metody v analýze biologicky aktivních látek |
oba |
0/0, Zk [HT] |
16-16140 |
FaF |
ne |
|
ne |
 |
GB286 |
Instrumentální metody |
letní |
letní s.:14/70, Z+Zk [HS] |
16-16140 |
FaF |
ne |
|
ne |
 |
GF301 |
Instrumentální metody |
letní |
letní s.:14/56, Z+Zk [HS] |
16-16140 |
FaF |
ne |
|
ne |
 |
GLR017 |
Instrumentální metody analýzy přírodních látek a nutraceutik |
letní |
letní s.:28/28, Z+Zk [HS] |
16-16140 |
FaF |
ne |
|
ne |
 |
GDEFGN11 |
Methods of natural compounds analysis |
oba |
0/0, Zk [HT] |
16-16140 |
FaF |
ne |
|
ne |
 |
GDFGN11 |
Metody analýzy přírodních látek |
oba |
0/0, Zk [HT] |
16-16140 |
FaF |
ne |
|
ne |
 |
GDEBM06 |
Modern Trends in Food Analysis |
oba |
0/0, Zk [HT] |
16-16140 |
FaF |
ne |
|
ne |
 |
GDBM06 |
Moderní trendy v analýze potravin |
oba |
0/0, Zk [HT] |
16-16140 |
FaF |
ne |
|
ne |
 |
GBN001 |
Pokročilé instrumentální metody |
zimní |
zimní s.:28/28, Z+Zk [HS] |
16-16140 |
FaF |
ne |
|
ne |
 |
GBN010 |
Pokročilé metody forenzní analýzy |
zimní |
zimní s.:28/14, Z+Zk [HS] |
16-16140 |
FaF |
ne |
|
ne |
 |
GAF313 |
Special Methods of Instrumental Analysis (lessons) |
zimní |
zimní s.:28/0, Z [HS] |
16-16140 |
FaF |
ne |
|
ne |
 |
GAF314 |
Special Methods of Instrumental Analysis (practical classes) |
zimní |
zimní s.:0/42, Z+Zk [HS] |
16-16140 |
FaF |
ne |
|
ne |
 |
GB288 |
Speciální instrumentální metody |
zimní |
zimní s.:28/42, Z+Zk [HS] |
16-16140 |
FaF |
ne |
|
ne |
 |
GF313 |
Speciální metody instrumentální analýzy |
zimní |
zimní s.:28/0, Z [HS] |
16-16140 |
FaF |
ne |
|
ne |
 |
GF314 |
Speciální metody instrumentální analýzy (praktická cvičení) |
zimní |
zimní s.:0/42, Z+Zk [HS] |
16-16140 |
FaF |
ne |
|
ne |