|
|
|
||
Kurz je zaměřený na školení studentů v malých skupinkách a spočívá v teoretické i praktické činnosti vedoucí ke
zhotovení kvalitních a trvalých anatomických preparátů.
Poslední úprava: Procházková Helena, Bc. (30.08.2024)
|
|
||
Požadavky na zápočet: • Získané pitevní dovednosti hodnocené vedoucím jako dostatečné. • Zhotovení alespoň jednoho anatomického preparátu vhodného k výuce. Poslední úprava: Procházková Helena, Bc. (30.08.2024)
|
|
||
Požadavky na zápočet: • Získané pitevní dovednosti hodnocené vedoucím jako dostatečné. • Zhotovení alespoň jednoho anatomického preparátu vhodného k výuce. Poslední úprava: Procházková Helena, Bc. (30.08.2024)
|
|
||
Cílem tohoto předmětu je poskytnout studentům příležitost prohloubit své znalosti mimo rámec tradiční výuky a získat další praktické dovednosti.
Organizace kurzu je následující. 1. Studentům přidělen konkrétní pitevní úkol - orgán nebo anatomická oblast. 2. Studenti se naučí potřebné pitevní dovednosti. 3. Dvě po sobě následující části: • Nejprve budou studenti pozorovat a trénovat pitevní dovednosti a postupy. • Následně studenti (pod dohledem) připraví alespoň po jednom preparátu. 4. Kurz v jednom (libovolném) semestru, asi 10 dní. 5. Hotové preparáty jsou určeny pro účely výuky. Poslední úprava: Procházková Helena, Bc. (30.08.2024)
|