|
|
|
||
Předmět je zaměřen na prohloubení znalostí týkajících se dietního stravování včetně vypracování jídelníčků pomocí profesionálních nutričních softwarů. Dále bude zaměřen na plánování a
vlastní realizaci diet v praxi. Poslední úprava: Wildová Elena, MUDr., Ph.D. (11.05.2020)
|
|
||
Student bude schopen zhodnotit a naplánovat léčebnou výživu pacientům dle typu onemocnění Poslední úprava: Hrnčířová Daniela, Mgr., Ph.D. (23.09.2024)
|
|
||
Podmínkou k udělení zápočtu je úspěšné absolvování zápočtového testu. Zápočtový test sestává ze znalostního testu a kazuistiky. Podmínkou k připuštění k zápočtovému testu je min. 80 % docházka na praktikách. V případě vyšší neúčasti na praktikách je možná náhrada vypracováním seminární práce na zadané téma, která musí být odevzdaná nejméně týden před absolvováním zápočtového testu. Minimální účast pro zadání seminární práce je 50 % na praktikách. Studenti si musí sami hlídat docházku a požádat včas o zadání tématu seminární práce v případě nedostatečné docházky. Poslední úprava: Hrnčířová Daniela, Mgr., Ph.D. (23.09.2024)
|
|
||
Základní literatura
Poslední úprava: Hrnčířová Daniela, Mgr., Ph.D. (31.08.2022)
|
|
||
Poslední úprava: Hrnčířová Daniela, Mgr., Ph.D. (23.09.2024)
|