Předměty
(verze: 945)
Předmět, akademický rok 2023/2024
Login :
Heslo :
Přihlásit přes CAS
Studijní Informační Systém
Stránka se načítá...
Aplikace
Předměty
--:--
Přijímací řízení
Termíny zkoušek - přihlašování
Státní závěrečné zkoušky
x
Předměty
Témata prací (Výběr práce)
Anketa
Rozvrh NG
Přihlašování stáží
Komise
Pozvánky na státní zkoušky a obhajoby
Pořádání akce s mezinárodní účastí
Centrální katalog
Portál elektronických zdrojů
Centrální vyhledávač informačních zdrojů UK
Moodle (E-learning)
UK Forum
UK Point
Centrum Carolina
Platforma doktorského studia
Klub Alumni
Evropská univerzitní aliance 4EU+
Přehled školitelů
Souborový manažer
Promoce
Harmonogram
Evidence programů CŽV
Nástěnka
Hledání osob
Vyhledávání loginů
Hledání ...
Vyučující
Katedry
Třídy
Klasifikace
Prohlížení dle oborů/plánů
Nastavení
Detail
Váš prohlížeč nepodporuje JavaScript nebo je jeho podpora vypnutá. Některé funkce nemusejí být dostupné.
Dietologie - CPHDI3
Anglický název:
Dietology
Zajišťuje:
Ústav hygieny 3. LF UK (12-HYG)
Fakulta:
3. lékařská fakulta
Platnost:
od 2008
Semestr:
zimní
Body:
5
E-Kredity:
5
Způsob provedení zkoušky:
zimní s.:
Rozsah, examinace:
zimní s.:2/2, Z+Zk
[HT]
Počet míst:
neurčen / neurčen (neurčen)
Minimální obsazenost:
neomezen
4EU+:
ne
Virtuální mobilita / počet míst pro virtuální mobilitu:
ne
Kompetence:
Stav předmětu:
nevyučován
Jazyk výuky:
čeština
Způsob výuky:
prezenční
Způsob výuky:
prezenční
Úroveň:
Garant:
doc. Lubomír Kužela, DrSc.
Kategorizace předmětu:
Zdravotnické obory
>
Teoretické předměty
Termíny zkoušek
Rozvrh
Anotace
Poslední úprava: doc. MUDr. Jolana Rambousková, CSc. (01.07.2008)
Předmět je nahrazen předmětem Klinická výživa.
Kontakty
Podpora studentů se speciálními potřebami na UK
Univerzita Karlova
|
Informační systém UK