Capacity | Course | Type | Semester | Date | Time | Building | Room | Guarantor | Teacher | Cancel before | Registration until | Registration from | |||
detail | 13/22 |
Basics in dietology (CNT016P1) | credit/colloquium | summer | Jun 06, 2024 - Thursday | 13:00 | 3FM - Building A | POČITAČ_219_B.A | 12-HYG | Mgr. Dana Hrnčířová, Ph.D. | Jun 03, 2024, 12:01 AM | Jun 04, 2024, 11:59 PM | May 20, 2024, 08:00 PM | ||
ukončení testu cca 15:30, součástí je zápoč. test z Techonologií přípravy pokrmů II | |||||||||||||||
detail | 3/22 |
Basics in dietology (CNT016P1) | credit/colloquium | summer | Jun 10, 2024 - Monday | 14:00 | 3FM - Building A | POČITAČ_219_B.A | 12-HYG | Mgr. Dana Hrnčířová, Ph.D. | Jun 07, 2024, 12:01 AM | Jun 08, 2024, 11:59 PM | May 20, 2024, 08:00 PM | ||
ukončení testu cca 16:30, součástí je zápoč. test z Techonologií přípravy pokrmů II | |||||||||||||||
detail | 0/22 |
Basics in dietology (CNT016P1) | credit/colloquium | summer | Jun 18, 2024 - Tuesday | 09:00 | 3FM - Building A | POČITAČ_219_B.A | 12-HYG | Mgr. Dana Hrnčířová, Ph.D. | Jun 15, 2024, 12:01 AM | Jun 16, 2024, 11:59 PM | May 20, 2024, 08:00 PM | ||
ukončení testu cca 11:30, součástí je zápoč. test z Techonologií přípravy pokrmů II |
Results 1-3 of 3 1