|
|
|
||
Třítýdenní odborná praxe (120 hodin) realizována pod odborným vedením odborníků a nutričních terapeutů.
Studenti se seznámí s organizací a fungováním nemocničního či lázeňského stravování, aktivně se zapojí do procesu přípravy a expedice jednotlivých diet v daných zařízeních a prohloubí tak své dovednosti, které získali během teoretické výuky. Last update: Kopřivová Herotová Tereza, Mgr., Ph.D. (28.07.2020)
|
|
||
Studenti se v rámci praxe aktivně zapojí do procesu přípravy a expedice jednotlivých diet v nemocničních a lázeňských zařízeních a splní požadavky uvedené v logbooku. Last update: Hrnčířová Daniela, Mgr., Ph.D. (23.09.2024)
|
|
||
Povinný předmět je zakončen zápočtem. Požadavky k zápočtu: Splnění docházky doložené potvrzením o absolvování praxe v požadovaném rozsahu 120 hodin + písemná zpráva o průběhu praxe Formulář o absolvování praxe (logbook) ve stravovacím provozu nemocničního či lázeňského typu si student/ka vyzvedne může vytisknout z Výuky nebo vyzvednout na ústavu hygieny 3. LF UK. Výběr zdravotnického či lázeňského zařízení musí být před zahájením praxe schválen garantem předmětu. Last update: Hrnčířová Daniela, Mgr., Ph.D. (23.09.2024)
|
|
||
Last update: Hrnčířová Daniela, Mgr., Ph.D. (23.09.2024)
|
|
||
Odborná praxe v nemocničním nebo lázeňském stravovacím provozu v rozsahu 3 týdnů (120 hodin). Last update: Kopřivová Herotová Tereza, Mgr., Ph.D. (28.07.2020)
|
|
||
Prerekvizity:
Last update: Hrnčířová Daniela, Mgr., Ph.D. (23.09.2024)
|
|
||
Student musí mít před začátkem Praxe V úspěšně absolvovány tyto předměty:
Last update: Hrnčířová Daniela, Mgr., Ph.D. (23.09.2024)
|