|
|
|
||
Last update: Mgr. Dana Hrnčířová, Ph.D. (26.09.2022)
|
|
||
Last update: doc. MUDr. Jolana Rambousková, CSc. (19.07.2021)
Cílem předmětu je uvést studenta do základů výživy člověka. Student se seznámí se základními pojmy v oblasti výživy, výživovými doporučeními, problematikou spotřebního koše a jeho využitím v praxi. Student bude schopen:
Podpořeno projektem „Zvýšení kvality vzdělávání na UK a jeho relevance pro potřeby trhu práce“ reg.č. CZ.02.2.69/0.0/0.0/16_015/0002362 |
|
||
Last update: Mgr. Dana Hrnčířová, Ph.D. (26.09.2022)
Podmínkou zakončení předmětu je získání zápočtu. Zápočet je udělen absolvováním zápočtového testu. Účast na zápočtovém testu je podmíněna 75% účastí na přednáškách/cvičeních. v případě vyšší neúčasti bude náhrada provedena vypracováním seminární práce na odborné téma v rozsahu 5 až 7 stran. Zápočtový test je písemný. |
|
||
Last update: Mgr. Dana Hrnčířová, Ph.D. (14.09.2020)
Podpořeno projektem „Zvýšení kvality vzdělávání na UK a jeho relevance pro potřeby trhu práce“ reg.č. CZ.02.2.69/0.0/0.0/16_015/0002362 |
|
||
Last update: Mgr. Dana Hrnčířová, Ph.D. (25.06.2019)
přednášky, praktická cvičení |
|
||
Last update: Mgr. Dana Hrnčířová, Ph.D. (26.09.2022)
Podmínkou účasti na zápočtovém testu je 75% účast na přednáškách/cvičeních. v případě vyšší neúčasti bude náhrada provedena vypracováním seminární práce na odborné téma v rozsahu 5 až 7 stran. Zápočtový test je písemný.
|
|
||
Last update: doc. MUDr. Jolana Rambousková, CSc. (06.09.2019)
• úvod do výživy; Podpořeno projektem „Zvýšení kvality vzdělávání na UK a jeho relevance pro potřeby trhu práce“ reg.č. CZ.02.2.69/0.0/0.0/16_015/0002362 |
|
||
Last update: Mgr. Dana Hrnčířová, Ph.D. (26.09.2022)
Podmínkou zakončení předmětu je získání zápočtu. Zápočet je udělen absolvováním zápočtového testu. Účast na zápočtovém testu je podmíněna 75% účastí na přednáškách/cvičeních. v případě vyšší neúčasti bude náhrada provedena vypracováním seminární práce na odborné téma v rozsahu 5 až 7 stran. Zápočtový test je písemný. |