|
|
|
||
Last update: MARADOVA/PEDF.CUNI.CZ (14.03.2010)
|
|
||
Last update: MARADOVA/PEDF.CUNI.CZ (09.12.2012)
The aim of the course is to gain basic knowledge of microbiology, botany, zoology and study of medicine effects. |
|
||
Last update: MARADOVA/PEDF.CUNI.CZ (10.03.2010)
BODLÁK, J.Byliny v léčitelství, v kosmetice a v kuchyni Olomouc : Poznání, 2005. ISBN 80-86606-40-6 Nový přehled biologie.1. vyd. Praha : Scientia, 2003. 797 s. ISBN 80-7183-268-5 ROZSYPAL, S. Bakteriologie a virologie. 1. vyd. Praha : Scientia, 1994. ISBN 80-85827-16-6 ZACKER, CH. Bylinky a koření: zdraví z přírody v naší kuchyni: podrobný lexikon od A do Z: pěstování, sklízení a konzervování: více než 120 receptů. 1. vyd. Praha : Ikar, 2006. ISBN 80-249-0791-7 |
|
||
Last update: MARADOVA/PEDF.CUNI.CZ (09.12.2012)
Aktivní účast v seminářích, seminární výstup, zápočtový test. |
|
||
Last update: MARADOVA/PEDF.CUNI.CZ (02.11.2010)
1.Microbiology, viruses and bacteria problems, yeasts, microorganisms as disease sources, antibiotics, disinfection etc. 2. Botany - medicinal herb and poisonous plant, their abuse as addictive substances, medicinal herbs use and their effects, spice and its use in dishes, aphrodisiacs, selected plants studying, genetically modified plants etc. 3. Zoology focuses on topics relating to disease sources, venomous animals, farm livestock and its breeding, the use of livestock product in cosmetics etc. |