|
|
|
||
Last update: Mgr. Dana Hrnčířová, Ph.D. (07.09.2021)
|
|
||
Last update: Mgr. Dana Hrnčířová, Ph.D. (07.09.2021)
The aim of the course is the theoretical and practical knowledge of working with a bioimpedance device, which dietitians commonly use in their practice to measure body composition.
|
|
||
Last update: Mgr. Dana Hrnčířová, Ph.D. (07.09.2021)
Aktivní účast na teoretické i praktické části kurzu, 1 absence tolerována. |
|
||
Last update: Mgr. Dana Hrnčířová, Ph.D. (07.09.2021)
Semináře a praktika - teoretický úvod, nácvik práce s bioimpedančním přístrojem, vyhodnocení výsledků. |
|
||
Last update: Mgr. Dana Hrnčířová, Ph.D. (07.09.2021)
Teoretický úvod do problematiky měření tělesného složení. Seznámení s typy bioimpedančních přístrojů. Příprava pacienta před měřením, vylučovací kritéria, práce s výsledky měření - vyhodnocení a začlenění do celkového hodnocení nutričního stavu. Praktický nácvik měření tělesného složení a vyhodnocení výsledků mezi účastníky kurzu a měření/ vyhodnocení výsledků dobrovolníků z řad studentů 3.LF pod oborným dohledem. |
|
||
Last update: Mgr. Dana Hrnčířová, Ph.D. (07.09.2021)
Kurz je určený pro studenty 3. ročníku bakalářského studia Nutriční terapie. |
|
||
Last update: Mgr. Dana Hrnčířová, Ph.D. (07.09.2021)
Aktivní účast na teoretické i praktické části kurzu, 1 absence tolerována. |