|
|
|
||
The aim of the course is to provide students with the necessary range of knowledge of chemistry and biochemistry, to be able to further develop the issue in specialized subjects for example while studying the physiology of nutrition.
Last update: Váchová Alena, Ing. Bc., Ph.D. (29.05.2015)
|
|
||
The aim of the course is to provide students with essential knowledge of chemistry and dynamic biochemistry to enable them to integrate this knowledge into special courses of biologic-medical module of studies. Last update: Váchová Alena, Ing. Bc., Ph.D. (29.05.2015)
|
|
||
RŮŽIČKOVÁ, K.; KOTLÍK, B. Chemie II. v kostce [organická chemie, biochemie]: pro střední školy. 3. vyd. Praha : Fragment, 2004. 135 s. ISBN 80-7200-761-0 VODRÁŽKA, Z. Biochemie. 2. opr. vyd. Praha : Academia, 1996. 186 s. ISBN 80-200-0600-1 VELÍŠEK, J. Chemie potravin I. - III. Tábor : OSSIS, 1999. ISBN 80-902391-5-3 KLOUDA, P. Základy biochemie. 2. přepr. vyd. Ostrava : P. Klouda, 2005. 143 s. ISBN 80-86369-11-0 Last update: Váchová Alena, Ing. Bc., Ph.D. (29.05.2015)
|
|
||
Požadavky k zápočtu:úspěšné absolvování zápočtového testu - otevřené i uzavřené otázky (min. 75%). Pro získání zápočtu lze využít tři termíny. Last update: Váchová Alena, Ing. Bc., Ph.D. (29.09.2016)
|
|
||
Last update: Váchová Alena, Ing. Bc., Ph.D. (31.05.2015)
|