|
|
|
||
Last update: Ing. Hana Vodičková, Ph.D. (19.05.2019)
|
|
||
Last update: Ing. Hana Vodičková, Ph.D. (14.02.2019)
Studenti získají vědomosti o základních výrobách z vybraných chemických oborů. |
|
||
Last update: Ing. Hana Vodičková, Ph.D. (16.05.2019)
Povinná literatura: Lhotka M. a kol.: Úvod do anorganické technologie, VŠCHT Praha 2012 Hovorka F. a kol.: Technologie chemických látek, VŠCHT Praha 2005 Hajšlová J., Velíšek, J: Cemie potravin 2, Tábor OSSIS 2009 Hynie S.: Farmakologie v kostce. 2. vyd., Triton, 2011, ISBN 80-7254-181-1
Doporučená literatura: Bindzar J. a kol.: Základy a úpravy čištění vod, VŠCHT Praha 2014 Rutrle, M.: Brýlová technika, estetika a přizpůsobování brýlí, Brno IDVPZ, 2001 www.chemicke-listy.cz/docs/full/2014_06_604-609.pdf |
|
||
Last update: Ing. Hana Vodičková, Ph.D. (14.02.2019)
Úvod do předmětu Vodárenství, odpadní vody Základy výroby anorganických sloučenin, technicky významné plyny Výroba průmyslových hnojiv, pesticidy, fungicidy Zpracování ropy a zemního plynu Výroba barviv, plastů, makromolekulární látky Výrobní postupy v potravinářství - mlékárenský průmysl Výrobní postupy v potravinářství - masný průmys Výrobní postupy v potravinářství- cukrovarnictví Výrobní postupy v potravinářství- pivovarnictví a lihovarnictví Výroba léčiv Biotechnologie, využití mikroorganismů, GMO
|
|
||
Last update: Ing. Hana Vodičková, Ph.D. (16.05.2019)
Podmínky k udělení klasifikovaného zápočtu: vypracování seminární práce na zadané téma |