Public health nutrition - CVOL0332
|
|
Examination dates Schedule
|
||
Kurz se bude věnovat problematice udržitelné výživy a její
roli v prevenci z pohledu veřejného zdraví. Diskutována bude
problematika determinant zdraví, stejně jako možné
intervence a opatření na zlepšení nutričního zdraví populace
a snížení výskytu chorob spojených se špatnou výživou. Kurz
předpokládá aktivní (a kreativní) účast v hodinách.
Last update: Maternová Kateřina, Bc. (25.04.2023)
|
|
||
Aktivní účast na hodinách (vypracování praktických úkolů) Last update: Maternová Kateřina, Bc. (25.04.2023)
|
|
||
a snížení výskytu chorob spojených se špatnou výživou. Kurz předpokládá aktivní (a kreativní) účast v hodinách. 1. Potravinový systém a jeho výzvy 2. Výživa (v ČR) z pohledu veřejného zdraví 3. Planetární strava ve veřejném stravování 4. Miniprojekt: Udržitelná jídelna 5. Nutriční prostředí, tvorba food mapy 6. Opatření na podporu nutričního prostředí, policy analysis 7. Komerční determinanty zdraví 8. Zdanění nezdravých potravin: Diplomatická simulace Last update: Maternová Kateřina, Bc. (25.04.2023)
|