|
|
|
||
Last update: doc. MUDr. Jolana Rambousková, CSc. (23.02.2024)
|
|
||
Last update: doc. MUDr. Jolana Rambousková, CSc. (23.02.2024)
Studenti si osvojí základní problematiku hodnocení parametrů kvality potravin živočišného původu a jejich význam ve výživě člověka. Student: |
|
||
Last update: doc. MUDr. Jolana Rambousková, CSc. (23.02.2024)
Pro získání zápočtu je vyžadována účast na cvičení (max 2 absence), pro úspěšné zvládnutí 1.části (maso) test, který obsahuje celkem 30 otázek (20 variantních a 10 otevřených), ze kterých maximálně 40 bodů, pro úspěšné zvládnutí písemné části zkoušky vyžadujeme 26 bodů. Pak následuje krátký ústní pohovor. 2. část (mléko) test - 70 %, poté ústní zkoušení |
|
||
Last update: doc. MUDr. Jolana Rambousková, CSc. (23.02.2024)
Povinná literatura: |
|
||
Last update: doc. MUDr. Jolana Rambousková, CSc. (23.02.2024)
Přednášky: Cvičení: • Enzymatické testy průkazu záhřevu mléka. • Stanovení kyselosti mléka. • Hodnocení kysaného mléčného výrobku. |
|
||
Last update: doc. MUDr. Jolana Rambousková, CSc. (23.02.2024)
Pro získání zápočtu je vyžadována účast na cvičení (max 2 absence), pro úspěšné zvládnutí 1.části (maso) test, který obsahuje celkem 30 otázek (20 variantních a 10 otevřených), ze kterých maximálně 40 bodů, pro úspěšné zvládnutí písemné části zkoušky vyžadujeme 26 bodů. Pak následuje krátký ústní pohovor. 2. část (mléko) test - 70 %, poté ústní zkoušení |