|
|
|
||
Last update: Ing. Bc. Alena Váchová, Ph.D. (26.07.2018)
|
|
||
Last update: Ing. Bc. Alena Váchová, Ph.D. (26.07.2018)
The aim of the course is to use the knowledge gained in the field of nutrition and further deepen knowledge of nutrition and nutrition. |
|
||
Last update: Ing. Bc. Alena Váchová, Ph.D. (25.10.2019)
DOSTÁLOVÁ, J. Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů. 1. vyd.. Nakl.: Forsapi, 2008. 54 s. ISBN-13: 978-80-903820-8-4. DOSTÁLOVÁ, J., KADLEC P. a kol. Technologie potravin: Potravinářské zbožíznalství. Nakladatelství KEY Publishing, s. r. o., Ostrava, 2014, 1. vydání. ISBN 978-80-7418-208-2 KUDLOVÁ, E. Hygieny výživy a nutriční epidemiologie. 1. vyd. Nakl.: Karolinum. 2009. 286 s. ISBN-13: 978-80-246-1735-0. POKORNÝ, J., VALENTOVÁ, H. a Z. PANOVSKÁ. Sensorická analýza potravin. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická, 1998. ISBN 80-7080-329-0. |
|
||
Last update: Ing. Bc. Alena Váchová, Ph.D. (26.07.2018)
Credit requirements: preparation and presentation of work on a pre-assigned topic. |
|
||
Last update: Ing. Bc. Alena Váchová, Ph.D. (26.07.2018)
1. The role of nutrition in disease prevention.
2. Basic principles for proper diet. 3. Healthy breakfast, healthy snack (the student will prepare a healthy meal). 4. Sensory evaluation of selected products. 5. Alternative Nutrition. |