Podnikni to! (11306)
Základní informace | |||||||||
Univerzita Karlova | |||||||||
Podnikni to! | |||||||||
běží přijímací řízení | |||||||||
Prezenční | |||||||||
čeština | |||||||||
Podnikni To | |||||||||
Interaktivní série 12 vzdělávacích workshopů s praktickým zaměřením na rozvoj projektů, především v oblastech validačních praktik pro podnikatelskou iteraci a bezpečnou minimalizaci rizik i nákladů. Témata v Klubu podnikavců se vyvíjejí i flexibilně, dle reálných potřeb účastníků a to nejen formou cvičení, ale také podnikatelem odborně řízených diskuzí. Průběžný mentoring i emoční podpora mezi jednotlivými workshopy. Cena kurzu je pro externího účastníka 6632 Kč, pro studenta z UK (Bc., Mgr./Ing.) 1105 Kč. V případě nenaplnění kapacity kurzu si vyhrazujeme právo kurz zrušit. |
|||||||||
Kurz je koncipován jako interaktivní série 12 vzdělávacích workshopů s praktickým zaměřením na rozvoj projektů, především v oblastech validačních praktik pro podnikatelskou iteraci a bezpečnou minimalizaci rizik i nákladů. Serie jsou rozděleny tématicky na Podnikni to a Klub podnikavců. | |||||||||
Zájem o podnikatelské prostředí, popřípadě už náčrty podnikatelského záměru nebo již probíhající podnikání, který popisují v rámci registračního formuláře. | |||||||||
Znalosti po absolvování kurzu: 1) Umí definovat klíčové pojmy spojené s podnikáním, jako je podnikatelský záměr, cílová skupina, a SWOT analýza. 2) Umí porovnat různé obchodní modely a vyhodnotit jejich vhodnost pro váš podnikatelský záměr. Kompetence po absolvování kurzu: 3) Absolvent je schopen navrhnout vlastní podnikatelský plán s důrazem na identifikaci konkurenční výhody a analýzu trhu. 4) Absolvent je schopen analyzovat rizika spojená s vaším podnikatelským záměrem a vypracujte strategii jejich minimalizace. Dovednosti po absolvování kurzu: 5) Absolvent umí vyhodnotit efektivitu marketingových strategií na základě stanovených měřítek úspěchu. 6) Absolvent je schopen aplikovat získané znalosti při sestavování finančního plánu, včetně předpovědi příjmů a nákladů. 7) Absolvent je schopen diskutovat etické a právní aspekty podnikání v kontextu vašeho konkrétního oboru. |
|||||||||
|
|||||||||
Akreditace | |||||||||
11000 - Univerzita Karlova | |||||||||
439/2024 | |||||||||
27.11.2024 | |||||||||
27.11.2034 | |||||||||
Podrobné informace | |||||||||
2 | |||||||||
60 (v hodinách celkem) | |||||||||
1 | |||||||||
Ekonomie (0311) | |||||||||
Průběžné hodnocení | |||||||||
Bez dozoru s ověřením totožnosti | |||||||||
|
|||||||||
1.1.2025 | |||||||||
31.12.2025 | |||||||||
![]() |
|||||||||
![]() |
|||||||||
Institucionální mechanismus zajišťování kvality | |||||||||
Standartní mechanismus zajištění kvality přes Radu vnitřního hodnocení. | |||||||||
Standard quality assurance mechanism through the Internal Review Board. | |||||||||
Termín kurzu a místo konání | |||||||||
11.03.2025 | |||||||||
27.5.2025 | |||||||||
Kurz bude probíhat v rozmezí letního semestru, v rozsahu 60 hodin. ÚT 17-20 | |||||||||
2024/2025 | |||||||||
letní semestr | |||||||||
Myslíkova 7, Praha 1 | |||||||||
M209 (změna místa vyhrazena) | |||||||||
Informace pro uchazeče | |||||||||
|
|||||||||
25 | |||||||||
6632 Kč / kurz | |||||||||
01.02.2025 | |||||||||
18.03.2025 | |||||||||
Ing. Renáta Skotnicová | |||||||||
renata.skotnicova@ruk.cuni.cz | |||||||||
737247337 | |||||||||
https://is.cuni.cz/studium/garantlink.php?gmodul=prijimacky&gscript=redir.php&redir=detail_kurz_mc&cid=11306 | |||||||||
![]() |
|||||||||
Aby byla Vaše přihláška kompletní, postupujte prosím podle následujících kroků: 1. Vyplňte a odešlete Přihlašovací formulář na kurzy CPPT Formulář je k dispozici zde: https://forms.office.com/e/6ngF8Vanac . 2. Vyplňte a odešlete přihlášku ve Studijním informačním systému UK Přihlášku můžete založit zde: http://is.cuni.cz/studium/garantlink.php?gmodul=prijimacky . Oba kroky jsou povinné. Bez jejich splnění nebude přihláška kompletní a nebudeme ji moci přijmout. Cena kurzu je pro externího účastníka 6632 Kč, pro studenta z UK (Bc., Mgr./Ing.) 1105 Kč. |
|||||||||
Informace k zápisu | |||||||||
![]() |