Vliv lipidového složení membrány na odolnost vůči surfaktinu
Název práce v češtině: | Vliv lipidového složení membrány na odolnost vůči surfaktinu |
---|---|
Název v anglickém jazyce: | Effect of membrane lipid composition on resistance against surfactin |
Klíčová slova: | membrána, surfaktin, Bacillus subtilis, kardiolipin, černé lipidické membrány, lipozómy |
Klíčová slova anglicky: | membrane, surfactin, Bacillus subtilis, cardiolipin, black lipid membranes, liposomes |
Akademický rok vypsání: | 2012/2013 |
Typ práce: | diplomová práce |
Jazyk práce: | čeština |
Ústav: | Katedra genetiky a mikrobiologie (31-140) |
Vedoucí / školitel: | RNDr. Gabriela Mikušová, Ph.D. |
Řešitel: | RNDr. Dominik Pinkas, Ph.D. - zadáno vedoucím/školitelem, čeká na schválení garantem |
Datum přihlášení: | 23.11.2012 |
Datum zadání: | 23.11.2012 |
Datum odevzdání elektronické podoby: | 14.08.2015 |
Datum proběhlé obhajoby: | 10.09.2015 |
Oponenti: | Mgr. Jan Sýkora, Ph.D. |