Biochemické parametry vína a jejich změny během stárnutí
Název práce v češtině: |
Biochemické parametry vína a jejich změny během stárnutí |
Název v anglickém jazyce: |
The biochemical parameters of wine and their changes during ageing |
Klíčová slova: |
alkoholové kvašení, chemické složení hroznů, jablečno-mléčná fermentace, oxidace, stárnutí vína |
Klíčová slova anglicky: |
fermentation, chemical content of grapes, malo-lactic fermentation, oxidation, wine ageing |
Akademický rok vypsání: |
2010/2011 |
Typ práce: |
bakalářská práce |
Jazyk práce: |
čeština |
Ústav: |
Katedra biochemie (31-250) |
Vedoucí / školitel: |
prof. RNDr. Jiří Hudeček, CSc. |
Řešitel: |
skrytý - zadáno vedoucím/školitelem, čeká na schválení garantem |
Datum přihlášení: |
22.10.2010 |
Datum zadání: |
17.01.2011 |
Datum odevzdání elektronické podoby: | 02.06.2011 |
---|
Datum proběhlé obhajoby: |
15.06.2011 |
Oponenti: |
prof. RNDr. Petr Hodek, CSc. |
|
|
|
|
|
|
Předběžná náplň práce |
Přehled literatury věnované biochemické charakterizaci vína a změnám vybraných charakteristik během jeho stárnutí. |