Témata prací (Výběr práce)Témata prací (Výběr práce)(verze: 385)
Detail práce
   Přihlásit přes CAS
Analýza extraktů ovoce a zeleniny metodami atomové spektrometrie
Název práce v češtině: Analýza extraktů ovoce a zeleniny metodami atomové spektrometrie
Název v anglickém jazyce: Analysis of fruits and vegetables extracts by atomic spectrometry methods
Akademický rok vypsání: 2018/2019
Typ práce: bakalářská práce
Jazyk práce: čeština
Ústav: Katedra analytické chemie (31-230)
Vedoucí / školitel: RNDr. Jakub Hraníček, Ph.D.
Řešitel: skrytý - zadáno vedoucím/školitelem, čeká na schválení garantem
Datum přihlášení: 14.11.2018
Datum zadání: 14.11.2018
Datum odevzdání elektronické podoby:21.05.2019
Datum proběhlé obhajoby: 05.06.2019
Oponenti: doc. RNDr. Jan Šíma, Ph.D.
 
 
 
Konzultanti: prof. RNDr. Helena Ryšlavá, CSc.
Předběžná náplň práce
Analýza extraktů ovoce a zeleniny metodami atomové spektrometrie
 
Univerzita Karlova | Informační systém UK