Stanovení hořčíku v potravinových doplňcích technikami atomové spektrometrie
Název práce v češtině: | Stanovení hořčíku v potravinových doplňcích technikami atomové spektrometrie |
---|---|
Název v anglickém jazyce: | Determination of magnesium in food supplements by atomic spectrometry techniques |
Klíčová slova: | Hořčík, potravinový doplněk, atomová absorpční spektrometrie, atomová emisní spektrometrie, rozklad vzorku |
Klíčová slova anglicky: | Magnesium, food supplement, atomic absorption spectrometry, atomic emission spectrometry, sample digestion |
Akademický rok vypsání: | 2016/2017 |
Typ práce: | bakalářská práce |
Jazyk práce: | čeština |
Ústav: | Katedra analytické chemie (31-230) |
Vedoucí / školitel: | RNDr. Jakub Hraníček, Ph.D. |
Řešitel: | skrytý![]() |
Datum přihlášení: | 30.11.2016 |
Datum zadání: | 13.01.2017 |
Datum odevzdání elektronické podoby: | 17.05.2017 |
Datum proběhlé obhajoby: | 08.06.2017 |
Oponenti: | doc. RNDr. Jan Šíma, Ph.D. |