Charakterizace a hodnocení stability olejů z plodů rakytníku
Název práce v češtině: | Charakterizace a hodnocení stability olejů z plodů rakytníku |
---|---|
Název v anglickém jazyce: | Characterization and evaluation of stability of oils from sea buckthorn berries |
Klíčová slova: | Rakytník řešetlákový, rakytníkový olej, mastné kyseliny, peroxidové číslo, kolorimetrie |
Klíčová slova anglicky: | Sea buckthorn, sea buckthorn oil, fatty acids, peroxide value, colorimetry |
Akademický rok vypsání: | 2014/2015 |
Typ práce: | diplomová práce |
Jazyk práce: | čeština |
Ústav: | Katedra biochemie (31-250) |
Vedoucí / školitel: | prof. RNDr. Jiří Hudeček, CSc. |
Řešitel: | skrytý![]() |
Datum přihlášení: | 07.11.2014 |
Datum zadání: | 24.11.2014 |
Datum odevzdání elektronické podoby: | 18.05.2017 |
Datum proběhlé obhajoby: | 06.06.2017 |
Oponenti: | Mgr. Božena Kubíčková, Ph.D. |